Διαμόρφωση Λαμαρίνων

Η ακρίβεια που παρέχεται από τις πρέσες τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την ακρίβεια κοπής με λέιζερ, είναι οι ιδανικοί συντελεστές που μας δίδουν την ικανότητα για μαζική παραγωγή και υψηλή επαναληψημότητα.

Λύγισμα 4 Αξόνων

Η TruBEND 5130 4 Αξόνων έχει την ικανότητα επεξεργασίας με ακρίβεια και η οποία μας δίνει την δυνατότητα να λυγίζουμε λαμαρίνες με ακρίβεια από απλά μέχρι και και περίπλοκα σχήματα.

Διαμόρφωση λαμαρίνων αλουμινίου, ανοξείδωτου ατσαλιού και μαύρης λαμαρίνας.

Η διαμόρφωση μπορεί να επιτευχθεί χωρίς οποιαδήποτε σημάδια στην επιφάνεια της λαμαρίνας.

Image placeholder
  • Μαύρη Λαμαρίνα
  • Ανοξείδωτος Χάλυβας
  • Αλουμίνιο
  • Γαλβανισμένος Χάλυβας
Image placeholder
Μέτρηση κατά την διαδικασία

Η διαδικασία λυγίσματος μιας λαμαρίνας έχει τεράστια επαναληψιμότητα λόγω της δυνατότητας του μηχανήματος να ελέγχει την γωνία του λυγίσματος με το εξάρτημα ACB (Αυτομάτως Ελεγχόμενη Κάμψη).

Το εξάρτημα ACB αποτελείται από δύο αισθητήρες εσωματομένους στο πάνω μέρος του εξαρτήματος και οι οποίοι μετρούν την γωνία και την ανθεκτικότητα του μετάλλου και ελέγχουν την άσκηση πιέσεως.

Έξυπνος Προγραμματισμός

Κατά την διάρκεια της λειτουργίας του μηχανήματος μπορούν να δημιουργηθούν προγράμματα με τρισδιάστατα γραφικά. Αυτό μας επιτρέπει να εντοπίσουμε τυχών προβλήματα πριν από την εκκίνηση μιας εργασίας.Μια σημαντική δυνατότητα του εξοπλισμού αυτού είναι ή παραγωγή πολύπλοκων αλυσίδων λυγίσματος χωρίς καθυστέρηση.